First Baby

Sedih nya.. semalam check up.. doc cakap jantung baby lemah.. kandungan baru 19 minggu?.. macam mana nak buat ni??

1 Balas

allahhu. sabar ya sis. sis jangan terlalu fikir sangat. sekarang sis fokus untuk banyakkan rest. makan makanan yang sihat dan supplement untuk ibu mengandung. jadi ka tak jadi kita berserah pada Allah. janji kita dah usaha. selagi masih berdenyut masih ada harapan. sis jangan give up too soon. stay strong ya.