Selalunya berapa minggu start morning sickness ya? Sy xde mual2 lg.. now 7weeks.

25 Balas

Kenapa nak mintak morning sickness ni. Enjoy lah bila takda morning sickness. Kalau takda tu bersyukur sangat lah. Tahu tak betapa seksanya ada morning sickness ni. Makan minum apa je akan muntah balik. Kesian tau dekat pregnant mom yang ada morning sickness. Ada yang sampai kena warded drip air sebab dehydrated. Ingat ye, tak semua yang pregnant akan ada morning sickness. Setiap yang pregnant amatlah berbeza.

4y ago

Dia risau la tu knapa dia tak kena.