UBAT SELSEMA

Sebenarnya ubt ni selamat ke tak utk ibu ngndung makan? Sy selsema, masa check up, sy bagithu tak sihat, selsema.. Doctor bagi ubat ni.. Takut plk nak makan.. Sy chek dlm app ni tentang ubt ni.. Utk kehamilan, tak selamat makan..

UBAT SELSEMA
15 Balas

Betul tu.elakkan mkn ubat ni mengantuk.x sesuai untk ibu mengandung

4y ago

Itu lah sis.. Sy mmg biasa makan ubt ni dulu.. Mmg mengantuk makan.. Itu nak tahu selamat ke, doc bagi ubt ni. Chek dlm app ni tak selamat makan😁