UBAT SELSEMA

Sebenarnya ubt ni selamat ke tak utk ibu ngndung makan? Sy selsema, masa check up, sy bagithu tak sihat, selsema.. Doctor bagi ubat ni.. Takut plk nak makan.. Sy chek dlm app ni tentang ubt ni.. Utk kehamilan, tak selamat makan..

UBAT SELSEMA
15 Balas

Sye br amik ubt selseme. .ny je yg doctr bg. .rata2 sye tgk ibu2 pregnant mmg amik ubt ny. .n sye ade tnye kwn jgk. .dye farmsi hosp. .ny pling slmt utk pregnancy. 😊. .laen2 mmg doctr x suggest kn. .

4y ago

Mmla tkt jgk nk mkn. .tp sye tnye dlu kwn2 yg larn. .br brny mkn. Hehe. .tp x mkn slaku. .selang2. .😊