Berat badan tidak naik Dan sama sahaja walaupun sudah masuk trimesrter kedua.

Sebelum prgnt berat 65 drop ke 59 then skg kekal 60 kg wlapun dh masuk trimester kedua.makan smua OK dpt masuk,nak tnya normal ka begitu?

4 Balas

mcm kes saya… berat 106kg tinggi 170cm…start preggy dari bulan pertama smpai masuk 4bulan berat asyik drop jer smpai tinggal 100kg😅..nurse kt klinik sya pun pening dn asyik bising sebb berat drop tak naik2…

1y ago

kan…tahu takpa..sabo jalah😅