Breast Feeding

sebelum ni yes susu badan meriah sgt.. skrg ank da msuk 4bulan 15hari..stok susu nak hantar kt pengasuh kurang.. sehari pam waktu siang blh dpt 12onz paling mininum (mlm hari direct BF).. biase tggalkn susu utk pengasuh dlm 16onz.. mak fening mikir.. hujung mggu direct BF je, jdi stok utk hari esk nye mcm krik2 krik2.. anak plak nolak susu formula tiber2.. nk kne tukar susu lain fening plak plus rasa sedih..

1 Balas

Sis boleh amalkan ni

3y ago

Kan sis🥰rasa dia sedap doh 🥛🍓 berminat pm sya sis 01121897706