Answer please

Sebelum ni sya penah hidap pnyakit tibi..tp dah buat rawatan..then skrg dah mngandung 17 weeks..masa buat buku klinik..sya ada buat test kahak lg skali..masa next app nurse or doc takda pun mention pasal sakit tu..rasa2nya sya perlu tnya ka tdak sbab sya rsau pasal baby sya

1 Balas

Ya Puan. Silakan bertanya. Mungkin takda yang pakar berkaitan hal Puan dalam ni. Sekadar memberi pandangan sahaja. Jika berjumpa nurse atau doktor, segerakan tanya hal2 yang Puan musykil. Mereka mungkin ada solusi. Jgn terlampau lama fikirkan masalah/risau. Takut beri kesan pada kandungan. Jika nurse atau doc tak bertanya, tapi Puan ingin tahu. Just asking them. Mungkin mereka lupa atau banyak tugas. 😊 Semoga dipermudahkan