Hak Allah

Sebelum Ni sy gugur ...setelah keluar ketul mcm Ni mmg akn pitam...yg Ni mcm xdk apa..dia keluar n sy x rasa apa...adakah Ni janin

Hak Allah
14 Balas

Ye,kemungkinan janin...Ade lg drh beku sisa2 darah akan kluar....pastu kena pergi scan utk pastikn betul2 dh kosong...semoga sis tabah..Allah Maha mgetahui sgalanya,mungkin semua tjadi ade hikmah buat sis...

Ye puan. Sbb warna putih tu. Kantung dia. Sy pernah keluar cmni masa kandungan ke2. 😊 in shaa allah . Ada rezeki lain lg pasni. Boleh p scan ye..takot masih ada sisa² dlm rahim

Allahu.. Saya pun baru keguguran masa 5w.. Lebih kurang macam ini.. Sedihnya saya bila teringt kembali..

nmpak mcm janin yg blom jd lg.. p hospital utk rawatan..

Semoga ad rezeki lain nnti..Aamiin

Smoga ad rezeki sis lpas ni

Semoga ada rezeki lg nnt..

Allah... semoga sis kuat

refer hospital

Ni bape minggu ni sis