Bau badan

Sebelum ni saya guna deodorant rexona jenis spray. Then bertukar kepada smelly no more. Lepas pakai kat ketiak, saya akan spray minyak wangi kat baju area ketiak. Lebih separuh dah habis. Tapi saya rasa bau keti ni makin menjadi jadi pulak. Ada pengalaman tak? Memang kena guna lama la ye baru bau takde?

Bau badan
4 Balas

saya pakai ni. okay je, lagi suka sebab bila berpeluh tak berbau langsung. kalau spray minyak wangi. takkan bercampur dengan bau deodorant. bau badan pun takde langsung sampai ke petang. dah banyak kali dah pakai. dulu pakai nivea. Ramai suggest ni. saya try and okay sangat.

Sy pun pernah pakai ni.. tp masih ada juga bau nyaa.. lepas tu tukar ke vaseline.. so far bau tiada & bwh lengan putih.. sblum ni dh try produk lain & bau tiada cuma makin hitam bwh lengan...

Dah pakai smelly no more ni jangan sembur spray body dah area ketiak. Smelly no more elak bacteria di ketiak react dgn peluh.

3y ago

Tak spray kat body sis. Spray kt baju je minyak wangi tu. sebab risau ketiak berbau 😣

Di mana ada jual nie?? 🤭

2y ago

Watson, guardian ada sis