ambil pil tubuh jadi sakit

sebelum ni saya ambik pil desolon , lepas tu kena tukar ke noriday sebab bp tinggi. tapi lepas tu saya rase saakit lenguh d bahagian kaki hingga ke pinggang setiap hari. kalau hari duduk lama sangat , saya akaan rase sakit sangat mase tu. dan selalu kena berbaring untuk elakkan rase sakit tu. sekarang saya terus stop pil noriday. alhamdulillah rase sakit dah berkurang. korang pernah ke kena macam tu? sekarang rase tKut pon ade nk bertukar ke pil semula 😅

1 Balas

maksud pil tuh tak sesuai dgn badan sis, bole bagitau misi lain suggest pil lain pula ataupun cucuk depo ke.