Assalamualaikum. Nampak makin terang ke? Doakan ya. Sbb sebelum ni kandungan x mnjadi. Upt statik je

Sebelum ni pernah gugur 2x..upt statik je x terang2... doakan saya...mudahan2 kandungan kali ni menjadi...aaamiin ya Allah ##seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing #upt #opk

Assalamualaikum. Nampak makin terang ke? Doakan ya. Sbb sebelum ni kandungan x mnjadi. Upt statik je
14 Balas

Bnyak kn doa kak .. saya un pernah rasa kehilngn 14 mnggu dan 8 mnggu dalam kngdn ngn berkt doaaa akk sndri usap perut bcaaa ayat saya nk share sini tk ley share video kt ig bca smbil usap perut insha allah ad rezeki akak nanti .. org ckp kalau penah gugur cpt lekt cm saya 1 thun 2 kali preg .. gugur 14 mnggu 2021 dec , 8 mnggu 3 april 2022 last rezeki saya lgi 27 jun 2022 .. bersalin 24/4/23 heeee

8mo ago

Sama2 kak

saya compare yg sama brand je. 9dpo ke 10dpo tu makin terang. 11dpo ke 12dpo tu pun makin terang dan tebal line dia. inshaAllh doa banyak2, solat dhuha. moga Allah jaga 💜

8mo ago

aamiin ya Allah..tq sis..🥰

Ye sy pun pernah gugur 2x sblm ni tp skg hari ini sy da delay 14hari period..Da check kencing tp result masih -ve..Doakan semoga sy betul² +ve preggy...

8mo ago

insyaAllah ada rzeki awak ye..aamiiin2

Tak statik tu sis..ada perbezaa dr spo 10 ke 12…doakn saya jgk upt masih samar lewat period 2 hari..saya sama mcm awak ggr 2x

8mo ago

alhamdulillah...tahniah utk awk... 🥰

alhamdulillah sis..sy pun xmenjadi 2x,berharap ada harapan dan semngat bila baca berita gembira sis..tahniahh🥰

8mo ago

Allahumma Aaminnn

InSyaAllah sis. nampak upt sis makin terang. Semoga kandungan sis menjadi kali ni. Amiin🤲🤲

8mo ago

aamiin ya Allah..tq sis...

InshaAllah saya doa kan semoge kali ni ade rezeki awk and suami🤍🤲🏼 aamiin

8mo ago

aamiin..tq awk ❤️

insha allah ada rezeki nanti.. nampak double line tu, nanti cek kat klinik

8mo ago

amin,tq sis..ok nnti sy ke klinik..risau p awal x nmpk apa lg..kiraan baru masuk 5w

nmpk mcm makin lama makin terang,smga ada rezqi utk mami💞☺️

8mo ago

aamin ya Allah..tq awk...

insyaaAllah semoga kandungan kali nie mjadi.. aminn

8mo ago

aaamin yaa Allah..tq sis doanya.. 🤲🤲