Assalamualaikum. Nampak makin terang ke? Doakan ya. Sbb sebelum ni kandungan x mnjadi. Upt statik je

Sebelum ni pernah gugur 2x..upt statik je x terang2... doakan saya...mudahan2 kandungan kali ni menjadi...aaamiin ya Allah ##seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing #upt #opk

Assalamualaikum. Nampak makin terang ke? Doakan ya. Sbb sebelum ni kandungan x mnjadi. Upt statik je
14 Balas

Semoga ada rezeki untuk awak.... Insya allah

8mo ago

aamiin ya Rabb..tq awk

insyaallah dh lekat tu,jga diri baik2.

8mo ago

aamiin..tq awak..

Awal lagi bagus

8mo ago

awal apa mksudnya sis.. hehe

aamiiin

8mo ago

aamiin..tq awk.. 😘