Nak masuk 38w sangat kuat berpeluh

Sebelum ni kerap berpeluh jugak tapi sekarang sampai basah kuyup baju/tudung.. rambut pun tak pernah kering dari peluh. Memang mcm tu ke? Risau kalau ada masalah kesihatan lain hujung2 ni..

8 Balas

normal rasanya . bila kandungan dah besar , jadi rasa panas dan cepat berpeluh . kepala pulak cepat sgt berbau sbb kuat berpeluh rambut pun tkdan kering . malam2 lagi la takleh tidur dibuatnya panas lain macam 🥲

normal sis. wanita pregnant memang cepat panas badan dan berpeluh. sy sampai terpaksa tidur asing dengan suami & anak sulung sbb nak tidur dengan aircond 16°c. 😜

sama la sis.. pkul 3pg bgn bukak aircond sbb panas,berpeluh,biasa time2 tu sejuk je..rambut pun x kering2 jgk sbb asyik berpeluh.😂

rasanya normal je, sy pun mcm tu jga , makin perut besar makin kerap berpeluh, tido pun berpeluh

sama la sisi. kdg stress rasa berpeluh mcm buat keje. padahal duk baring je. 🥲🥲

normal sis , sy smpai 2 kipas , pastu on aircond lg 😂

Sya 24 jam DPN kipas 😅 tu pn berpeluh

normal..mengandung mmg badan jd panas