Pinjam sekejap

Sebelum ni jntung bby nmpak kelip ii msa scan ...jumaat lepas saya pgi hospital untuk scan jantung bby memang xda kelip ii lagi ..doc ckp repeat scan untuk 2minggu lagi ..doakan saya ya ibu ii ...tanda ii gugur memang tidak ada sma sekali ...sya buntu ...so sya kongsi disini 😭😭 seandainya luahan saya tidak dpt diterima dlm group ini saya akan delete tq

5 Balas

saya pergi swasta scan 7week dan dah nampak jantung.lepas +-2w pegi hospital dia ckp 6w n xnmpk heart beat..pastu scan balik swasta alhamdulillah ok.skrg dah 20w.semoga baby awak sihat.amin

Doa yg baik2. Kalau masih rezeki, insyaAllah ok je. Tp kalau bkn rezeki, skurang2 nya sis dh bsedia

xpe sis tggu lg 2 mnggu..positif ya

berapa week dah tu?

positifkan diri ya