Kandungan awal bulan boleh makan panadol ke?

Sebelum mengandunh lagi sy kerap migrain yg teruk. Utk kurangkan nya hanya Panadol Actifast yg berkesan utk sy. Kalau sy tak mkn panadol actifast tu migrain sy tak kan sembuh .Skrg sy tgh pregnant 2 bulan boleh ke sy mkn panadol ? Sbb migrain sy betul2 buat sy derita.#firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

8 Balas

Boleh makan panadol takda masalah. Sebb kandungan paracetamol selamat untuk ibu mengandung n baby. Sy pernah consult dgn dr ya.