Skrg sya dah 17w3d.. Skrng sya dah Ada rsa tendangan bby.. cuma jantung jer belum dpt dengar .

Sebb perut sya tebal lemak..😅.. Haritu nurse dh Cuba cari.. Ada kat satu tempat tu.. Dah Ada bunyi dah tpi tiba2 bunyi tu hilang.. tu nurse ckap pndai menyorok dia..🤭.. kata nurse org yg brbdan besar mcm sya kdng2 20w Bru bleh dpat dengar.. Ye lah sbb tebal lemak kan.. 😅.. Sbar jer sya menunggu Hari tu.. tpi Syukur lah dh Ada tendangan bby..🤭

2 Balas

berat brapa skrg sis?

enjoy your moment mommy🥰