Baby saya umur 2 bulan baru lepas cucuk utk 2 bulan, dari baby saya umur sebulan mmg check di swasta

Sebabkan kos tertalu mahal utk suntikan di swasta saya nak tukar utk check up di kk utk 3 bulan nnti dan seterusnya.. saya nak minta pendapat mommy2 semua boleh ke saya tukar check up baby dri swasta ke kk ya?

2 Balas

Boleh. Kena dapatkan tarikh temujanji. Boleh call atau walk in KKIA untuk dapatkan tarikh temujanji.

boleh sis. inform je nurse KD

3mo ago

aah. better call and tny tarikh boleh pergi