Inalillahiwainailahi rojiun brusn syna bersalin usia janin 35week baby permpuan beraslin kat tandas

Sebab x sempat apa² ya allah sedih hati ni tengok ank sya lemah x bernyawa#firstbaby anak syurga mama😢😢

11 Balas

Innalillahhiwainnaillahirojiun. Allahu Allah, Salam takziah puan. Semoga Allah sentiasa melindungi puan, n in Syaa Allah semoga dikurniakan zuriat yg soleh serta solehah.. Aamiin

2y ago

amiin maksih puan , doa nya

Allahu..innalillah,,salam takziah puan🥺moga puan kuat menghadapi ujian ni,,,dan moga Allah beri rezeki yg lebih baik

2y ago

amiin ya rabalalamin insya allah mkasih puan doa nya

Allahu.. takziah. Mudahan Allah gantikan kehilangan dan kesedihan dgn yg lebih baik

2y ago

insya allah puan maksih doa nya 🥺

salam takziah puan. smoga Allah gantikan dengan yg lebih baik buat puan.

innalillahiwainnlaihirojiun 😢 semoga kuat iyaa sis

Innalillahi wainna ilahi raajiuun. Sabar puan.

Al-fatihah (dibaca) buat anak syurga 😭

innalillah...salam takziah..sabar ye

Inna Lillahi Wa Inna Ilayhi Raji'un

takziahh puann..anak syurga

2y ago

insya allah puan terima kasih puan