Hi, nak Tanya ada x baby sapa2 dua bulan ada benjolan lembut dibahagian kepala belakang?

Sebab risau sy

4 Balas

Anak sy ada kelenjar tu & dh refer doc. Dia bgthu kalau tak membesar tak bahaya. Melainkan saiznya makin m'besar perlu buat pembedahan utk buang kelenjar tu.

3y ago

betul, anak saya pun ada. dah refer doc pun cakap yang sama. Dlm sebulan lebih baru surut benjolh

Maksudnya tu baby ku pun ada tapi ukuran tak tambah besar tapi lama untuk menyusut lalu tu sebagian pula udah keras ..

Saya pun ada tapi sebagian udah keras

Normal