Apa maksud IOC

Sebab kalau sdh check up, saya akan baca balik report yg nurse/doktor tulis. Tertanya plak apa maksud IOC. Sebab 23/7 nie kita si suruh admit lepas tu 24/7 for IOC. Kalau dekat google maksud IOC adlh akronim/singkatan dlm bidang perubatan khususnya dlm istilah bedah. X pasti juga betul ke x yg google bgitau nie. Siapa yg tau boleh share x maksud tu? Walaupun Isnin nie jumpa nurse/doktor tpi x sabar mau tau maksud tu hahaha

1 Balas

bukan ioc. iol. mungkin tulisan dokto tu nampak mcm c. induction of labour. makna paksa bersalin