Kurangkan Sakit Bersalin

Sealamat Pagi Mommies! Siapa ibu di sini yang sedut gas ketika bersalin? Betul kah gas ini digunakan ketika sakit semasa bersalin dan dapat mengurangkan kesakitan untuk ibu-ibu? Ketahui lebih lanjut di sini: https://my.theasianparent.com/kurangkan-sakit-bersalin/web-view

5 Balas

sy ase btol mse mlahirkn bby ptme sy pkai bnde ni....tpi skit yg hilang pon hnye dln 1% je bgi sy lah...skit ttp skit😅

Sy x ambik wlaupun nurse sediakn, sbb bau getah dr mask tu kuat sgt

Stakat ni xpenah LG amik gas ni

org kata meloyakan betul ke?

! 👍