nak meluahh sedih sngt

sdih nya rasa hati ni tgah preggy 21 week suami gaji mil akan minta dgn alasan nak bayar hutang simpanan mmg zero sbb suami baru keje saya cuba fham saya x minta duit nafkah saya cuma suruh suami beli brang basic mcm shampoo sabun ap yg kurang sbenarnya saya nak sngat buat detail scan tapi apa kan daya sabar je mampu hehe ksian dgn suami sbenarnya ad benda yg saya nak makan tapi saya tak minta suami sbb saya ksian dgn dia mak mentua dah ckp mcm2 dkt dia sbb x bagi duit hari2 ada je nak duit saya x bole ckp apa sbb tu mak dia dan saya x berani nak luah kan dgn org terdekat sbb saya takut buka aib suami tapi bila tak luah saya nangis sndri mengenagkan nasib baby saya x sabar nak bersalin sbb saya nak keje smua baju2 lama saya saya dah up kan utk preloved so nanti saya x perlu minta suami belanja nak pegi Kk untuk checkup saya ada duit jual baju sndri biar pun x bnyk saya hrp saya bole kurang kn beban dia . even kdg saya terasa dia gaji dia labur utk kereta dia nak cantikkan kreta dia saya diam sbb itu duit gaji dia . mommy smua doakan urusan saya dipermudahkan yaa saya rncang nak kerja tapi tgah preggy takut x de org nak ambik saya hrap lepas pantang saya ada rezeki utk kerja aminn baby saya hidup dlm serba lengkap dan sihat slalu aminn trima kasih baca luahan saya ❤️

5 Balas

Laki ni kita kena mintak. Tak mintak diaorg anggap kita ok je ckup smua. Diaorg xleh bca fikiran kita. Biar dia rsa terbeban kita mintak. Bru ada rsa tnggungjwb.. nk xnk kena mcm tu. Sbb nafkah adalah wajib. Sdgkn Mil pun sng meminta, kita pon kena sama naik utk meminta2 jgk ulang2..