Scann 7 weeks ada heartbeat,scann 8 weeks x nampak heartbeat😭

scann baby 7 weeks ada nampak heartbeat tp bila scann 8 weeks tak nampak heartbeat normal tak mommies.risauu sangat dr pn x dpt bg explain apa2 suruh dtg seminggu kemudian lg tp hati da tak tenang ni..😭😭 ?? #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom

4 Balas

hi sis..apa updte kndgn sis yer..sbb sy pn td scan mcm kes sis

3mo ago

baru ada semangat nak buka balik apps ni..kandungan x jadi dia gugur masuk 3 bulan..belum rezeki lg..6 tahun penantian..