17weeks

Just scan at sonovision today .they confirmed 100% its a girl.baby so active ,we are so happy.#firstbaby❤

17weeks
11 Balas

Congrats..sy pn 17 w+ xbuat scan luar lagi..ingin nk tau laki ke pompuan..sbb dh dua girl..tringin nk boys 😁

5y ago

Murah nya sis..srwk mahal

wahh nampak besar dh baby. sy pun 17 weeks. perut mcm buncit je. x scan lg. xtahu la baby besar mana. risau jgk

5y ago

Sama la. Sy pun nampak macam perut buncit je. Walhal dah 20 weeks. Sbb sy mmg jeni berisi tang perut. 😁

Ee bestnya dah nampak. Saya semalam scan tak nampak lagi. Tak sabar nak tengok

Congrats. I am having a baby girl too ^0^ prays our pregnancy goes well

5y ago

Congrats too😍...Amin😊semoga dipermudahkan

Mcm mne nk scan kt klinik luar? Nk bg tahu ape kt kaunter tu?

4y ago

Ckp mcm tu je ek?

Bape kg dh ni sis baby

5y ago

168g dlm report baby

Tahniah

Congrats 🎉

Congrats

Congrats💕