Kdudukan baby

scan dri 20w smpai 32w baby mlintang.now 35w.start 34w rase grakan baby atas pusat,atas belah kanan dan bwh ad jgk grakan..sblum tu rase gerakan blah bawah je..mcm mna nk thu baby dh dduk kddkan btul dgn cara grakan dia.repeat scan 37w..rsau baby tk dduk kddkan btul lagu

2 Balas

haritu saya pernah tengok @builttobirth ajar kat ig, tapi saya tak pernah try buat lagi sebab tak faham hahahah. awak try search "belly mapping" kat yt nanti ada banyak video keluar.

4w ago

ok tq