Kandungan 8 minggu 5 hari

Scan dah semalam hospital doc kata saiz janin kecil tak berkembang. Detak jantung takde. Masa 6 minggu ada detak jantung. Ada ke sapa pengalaman sama dengan sy. Takde bleeding. Doc suruh tggu dia keluar sendiri. 😭 If tak keluar baru masuk hospital balik. Doc bagi tempoh 2 minggu.

Kandungan 8 minggu 5 hari
7 Balas

sama mcm Sy..cuma Sy bleeding dan Sy dh buat scan..baby kecik..ikutkan dh 9w tp scan baru 5w...doc ada bg suntikan dan perlu tggu dlm masa 10ari,lepas 10ari kena p klnk scan lg..sama mcm tahun lepas Sy dh miscarriage 11w..berharap tahun nie ada rezeki sy utk 2nd baby

1y ago

Dr BG subtikan apa ye sis..sy pun risau juga tgh keluar spoting..9w4d 😥