Kandungan 8 minggu 5 hari

Scan dah semalam hospital doc kata saiz janin kecil tak berkembang. Detak jantung takde. Masa 6 minggu ada detak jantung. Ada ke sapa pengalaman sama dengan sy. Takde bleeding. Doc suruh tggu dia keluar sendiri. 😭 If tak keluar baru masuk hospital balik. Doc bagi tempoh 2 minggu.

Kandungan 8 minggu 5 hari
7 Balas

Scan 2D ke TVS? Try pegi klinik swasta pulak scan. Kena pegi 2 3 klinik untuk kepastian result tu. Biasa kalau TVS lagi jelas. Tunggu lagi 2 minggu. Jangan stress² okay. Doa banyak² semoga ada rezeki awk.

1y ago

Owh okey2 nak try. Sy darah kat seluar dalam setompok ja. Sampai hari nie takde darah lagsung keluar. Kita cam down sikit nangis. Tak tahu nk buat apa. Tp bg info