7 minggu

Scan 7 minggu Ada kantung tp xde fetal...Ada yg pernah alami x

2 Balas

Early pregnancy memang mcm tu.. sy dulu pon doktor scan mcm tu.. banyakkan berdoa supaya rezeki berpihak kepada kita.. jaga keselamatan kesihatan diri sis dan baby.. boleh scan dlm usia kandungan 2 @ 3 bulan selepas itu..

Scan lg mggu depan atau lagi 2minggu. InsyaAllah, doa byk2.. Nnt dgr jantung baby terus. Mungkin waktu persenyawaan lambat kot