Scan 6minggu

Scan 6minggu dh nampak kantung dengan bby ke belum ya ? Atau kene tunggu smpai 8minggu ? Sbb takut nak scan skrng nt doc suruh dtg lg 2minggu mcm rugi pulak scan awal2 sngt 😂

8 Balas

tyme sye dlu.. 6 weeks da nmpk kantung dgn bby.. tp heartbeat bby nmpk tyme 8 weeks.. better peg 8 weeks ke atas klu nak hati tenang..

6 masih terlalu awal. selalunya 8-9w baru nampak baby & heartbeat. nak lg selamat 9-10w tu confirmed dah ada😊

sy scan 6weeks bru nampak kantung kecik ja, repeat scan lg 2mggu. hrp nnti nmpk la heartbeart & baby.

Sya scan 6w nmpk kantung and repeat scan 8w Alhamdulillah nmpk janin & heartbeat 💗

better scan 9-10week , time tu da nampak baby comel and heartbeat 🥰

sy scan 10week 1day dah nampak babynya .

all kjjiknnn gv un. n

Post reply imageGIF

8-9w bole nampak