Baby songsang

Salam mummy. Saya baru siap detail scan. baby saya 20 minggu. semua Alhamdulilah okay. Cuma songsang kedudukannya. Boleh berpusing balik kan nanti 🥹

4 Balas

sama la kita.. awal lagi kan, baby kedudukan breech....tapi nnt dh 7bulan, kena pastikan kepala dh kt bawah masa tu .

insya'Allah.. lagipun banyak masa lagi tu sis... 😊 banyak2kan doa ye semoga urusan kita semua dipermudahkan

Awal lagi tu sis, baby kcik lagi, die boleh pusing2 dengan happy nye lagi dalam uterus 🤣🤣

bolehh insyaallah. awal lgi tu