boy or girl ??

scan 20w. scan masa buat detail scan, masa scan baby jelas terkangkang tunjuk gender. doc kata girl. mommiess semua yang ada pengalaman, kalau tgk boy or girl? saya first pregnancy jadi tak berapa tahu sgt.

boy or girl ??
49 Balas

nk lg clear tgu besar sikit..klu boy senang npk walaupn msih 20w..klu girl nk confirm..scan lain nt..insyaAllah girl

rasanya doktor tu lagi banyak pengalaman baca USG dari semua orang dalam ni.

Pengalaman saya ada anak perempuan. mcm tu la yg kami nampak masa saya mengandung anak perempuan. beger 🤭

Kalau nk suruh kami tengok, tunggu kami ambik phd medical dulu 😜

2mo ago

nampak macam girl. anak saya 2 macam ni. doc scan pun cakap benda yang sama..

Haa kalau camni pulak mcm mana mommies? Haha dia mcm terjojol mcm pistol tapi ada 3 line. Doc pun confius.

2mo ago

Jelas jugak. Tp ada 3 line tu la pelik

Sy masa prgnnt anak no2 3xscan smua ckp girl..sekali keluar beboyy🤣 kdg scan pn pandai scam juga.

Saya pun buat detail scan 20 weeks. Mmg jelas ya tak malu betul tunjuk pistol nya ha 🤣

Ni mcm 3 line, klau 3 line biasanya girl🥹 sbb boy dia xda 3 line tu hehe 🫶🏻

dr dh ckp girl tu girl je sy dr ckp boy sy dah xtanya2 dah sbb dr dh bgytau 😅

Nampak leper mcm beger...mesti girl ni...klau boy, nampak mcm turtle 🐢