Gender

Gambar pertama nmpak jelas boy 22week scan , pastu gambar keduaa tak nmpak , dr kata girl pulak 28week scan , konfius laa , ada tak yg pengalaman macam sya ? Kluar baby apaa ? Girl or boy ?

Gender
9 Balas

sy pun sama... masa kandumgan 26w doc swasta kata mungkin baby girl sbb x nampak dia punya biji... tp 2 minggu lepas sy scan lg(kandungan 32w)... doc kk bgitau baby boy... nampak dia punya kepala burung tu... tu pun sekejap jerr dia tunjuk.. sbb baby kepit balik dia punya celah tu... ingatkan nak buat skali lagi scan Led kat klinik swasta... nak tanya sis2 dlm ni.... x da effect ke buat scan kerap sangat.. 😬

3y ago

Tqq sis... for info.. God bless u.🙏

sama sis. saya scan 24w nampak girl. pastu 36w scan di kk cakap boy, and saya double confirm scan lagi sekali di klinik swasta betul² boy. memang betul lah firasat seorang ibu, tak pernah salah. sebab dari 24w tu lagi saya rasa dia lelaki 😆

3y ago

saya pun sama sis... bru minggu lepas repeat scan sbb x puas hati.. pergi klinik swasta tpt sy scan yg doctor ckp baby girl masa 26w tu... ni td siap baby tunjukkan biji dia... bru doc tu ckp baby boy.. 😂

Scan klinik kerajaan xnmpk jntina... Husband excited nk tau jntina.. Tp xnmpk.. Doc nk tgk 32weeks nanti.. Xkisah jntina apa, jnji sihat... 😍 Sbb mak sy dlu, doc kata girl tp kuar boy...haha

Kalau mcm ni better berserah je boy or girl. Kita xblh jangka. Apa yg blh buat just bli bju pn yg laki or pmpuan blh msuk..

kalo lelaki mmg sng nk cnfrm..tang telor. sy 22w dlu scan nmpk jelas . kluar2 2 lah hero sy.. moga de rezeki girl after gugur yg ke3

3y ago

gmbr belah kiri .. cnfirm ke boy tu .. xthu tgk ..

nak tanya, klu 16week boleh nmpk tk jantina baby?

tkpa sis yg pnting baby sihat

3y ago

Btul. Tp geram pulak nk pilih baju2 pink ke biru. Klu x tau kne ambil putih mcm sy skrg. 😂

lahir baby apa sis?

😍