Ank mudah mrngamuk

sblm tu sya beri thu terlbh dahulu umur ank sya skg brusia 3bln 28hri .hmm mcm mne erk nk lyn keranah ank kite ni setiap hri die asyik ragam nk mengamuk bila mlm je mengamuk dlu seblum tido . bila siang kurang mengamuk kalau ade pun kadang2 je . dah xlarat setiap mlm die mengamuk nngis xtntu arah mcm nk sesuatu tpi sya xthu ape die nk sya dah puas pujuk main dgn nya tpi tetap sme tpi lps mngamuk tu die dh pnt nk susu trus tido . ade tips x mom2 ?

1 Balas

Awak tidur kan dia tutup lampu tak ? Anak saya last dia mengamuk masa habis pantang , saya tidur buka lampu sebab baby jaundice . Lepas tu tiga hari berturut dia mengamuk je dari pukul 2 sampai subuh . Last tu decide tidur malam tutup lampu . Sampai sekarang 6 bulan tak pernah meragam dah . Tapi sekarang pun kalau tak tutup lampu dia takkan tidur , dia than mata walau pun dah ngantu