nak tanya pendapat hihi

sbentar tadi sy bru shaja mngalami pendarahan sedikit nk kata haid pun sy agak keliru kerana teksturnye lain dri haid biasa sy alami sblom ni..teksturnye seakan pink jambu coklat mcm tu..maaf sedikit geli yer?jadi soalan sy pda yg dh brpengalaman d sini adakah itu tanda2 awal kita hamil??sbb nak confirm ianya darah haid sedgkn sy bru shaja habis pda 20 hb bulan lepas.

3 Balas

Kalau darah kaler coklat, bkn berpanjangan, mybe 1 hari je. Sy pernah mengalaminya pada bln 11. Esoknya sy buat upt, timbul 2 line tapi samar. Cek kat doktor, weak positif pregnant ( 4week , sbb sy ade bleeding 3 hari lpas tu ).. kandungan sy tak menjadi pada 5week, turun sbgai period )

5y ago

alahh risaunya mcmtuu..insya Allah nanti sama sama ada rezeki kita lagi..terima kasih sharing2 sini..😊

Cek upt klu nk kepastian.

5y ago

okey tq sis..hajat d hati nye nk cek jugak risau kot2 ape kan.

Moga positif upt :)

5y ago

Sesama