Salam,nk tnya ada tak bakal ibu yg detect kencing manis..tpksa telan ubt kencing manis?ada effect x?

Sbb doktor srh mkn ubt#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

5 Balas

Takda effect yang tak elok pun sis. Semua ubat yang doc bagi semua elok dan baik untuk kesihatan kita dan baby. Dengar cakap doc ya 😉

effect dia untuk kawal bacaan gula jela. kalau tak makan nanti bacaan naik lagi byk komplikasi lain pada ibu dan kandungan

Tak ada dear, ubat yg doc bg semua sesuai dgn ibu mengandung. Dan untuk keselamatan ibu dan bby 🌸

mkn ubat jgn x mkn. risiko tinggi smpai bsalin nanti kalau x control kencing manis

tq sis²😘