Minum air gula

Saye sekarang 36 weeks..last checkup 6/6 berat 72(sepatutnye 71.5 macam mane nurse tu nampak jadi 72)..sebelum ni 70.5 jer..bile time check perut nurse kat dalam pulak die salah tulis berat saye naik 2.5 sedang 1.5 jer kan..terus nurse consult doktor suruh minum air gule..ade effect ape ape tak bile nurse salah tulis gitu? Mendadak sangat ke berat saye naik?🤭🤭#ingintahu

1 Balas

cakap semula la dg nurse sis.. check balik BB n apa yg die tulis btul ke x sis..

3y ago

call klinik mesej ke.. atau Mai balik klinik..