share pengalaman bersalin

saye sekarang 14minggu 5hari anak kedua.anak pertama skg 2 tahun 7 bulan.time bersalin yang kedua nanti anak pertama dah 3 tahunnn.siapa ada pengalaman lebih kurang macam saye senang tak bersalin yang kedua dengan jarak 3 tahun gitu?mohon share pengalaman sajaa nak tahuuu

4 Balas

1st saye 3y6m mase saye lahirkn ank ke2 masih mnyusu n pkai pamper . alhamdulullah mudah je sbb atleast dia ondai jage diri mkn mnum aoe smua blh buat sendiri cuma kite kne bg perhatian lbih dkt dia n incl kn dlm urusan onjagaan baby nti utk kuatkn bonding antara dia dgn baby ❤ now saye 26w ank kedua 1y10m .. nti brsalin dia 2y ikut tahun 3tahun jgk sbb dia 15/12/2020 due saye plak 8/1/23 n https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

hi.... saya skrg pregnant anak ke 3 skrg baru 16minggu.... anak first 2013 skrg dh 9tahun second son 2016 skrg dah 6tahun alhamdulillah saya bersalin dkt Mysecond son amat2 mudah.... ni yg ke tiga jarak banyak tahun ni jarak 6tahun dgn second son ..... takut pun ada hihihi🤭🤭🤭🥺

2y ago

ya sis ... kalau sy masa yg second mmg mudah sgt.... msa preggy sy suka minum air kelapa muda. hari2 mesty kna bli air kelapa muda minum hihi🤭

saya pon 14 minggu 5 hari . Anak pertama 2 tahun 2 bulan .. tapi masih rase takut utk bersalin kedua nanti .. mcm2 perasaan ade huhuhu . due anak kedua saya 29/3/2023

1y ago

awak keluar tanda ke awak tapi bukaan 2 cm jek ea dh dua hri?

aamiin Allahumma aamiin🥺🤲