strecmark

Saye nak tanye soalan tolong di jawab ye mommy,Boleh kah saye mase mengandung 23 week gunakan minyak zaitun di perut untuk mengurangi garis perut, ade kah ape2 yg terjadi baby dlm perut gunakan minyak zaitun, Trimakasih

8 Balas

Boleh je sis. Lg okay boleh guna bio oil. Saya guna bio oil Alhamdulillah xde stretch mark 😊

4y ago

Ye ke, boleh cube lah, Trimakasih 😉

Boleh, tp kalau sya guna minyak kelapa dara dherbs, sejak 6 bulan tk ada strechmark.

Bole je sis...tpi ilang juga tu garisan dia bila da lepas bersalin

Boleh. Asalkan bukan minyak panas

Minyak kelapa dara pn boleh

Kalau minyak zaitun blh je awk

Boleh je guna sis

Boleh sis