Nak tanya

Saye mengandung 27 week tapi bb saye naik sangat banyak sampai skrng bb saye 70 Ade resiko ape'' tak ? #firstbaby #pregnancy #jangandibully

2 Balas

sy pun naik byk.. nurse suruh jaga pemakanan kurangkan mkn manis, masin, berminyak.. sbb takut berat naik menyebabkan kencing manis or darah tinggi n takut bby besar.. sy skg jaga pemakanan mkn sikit tp kerap.. jgn mkn sekali banyak dgn kerap kena kawal.. skg 36 week ..