Serah Diri

Harini dahh kene serahh diri dahh .. pkol 2 ptg nih dahh kene masok wad .. esok dahh kne induce .. doakan saya ye.. semoga smuanye dipermudahkan .

15 Balas

Sama kita sis serah diri sbb GDM + INSULIN MLM esok osg belon hrp bertambah bukaan so xde la kna msuk ubat induce

4y ago

Semoga dipermudahkan ye . . Esok pepagi sy dahh kne induce .. tadi check jalan tak bukak lagii .. mntak² dpt la bersalin normal .. anak first .😊

Semoga dipermudah sgla urusannya aamiin... Suami blh teman kat wad n labour tu kak?

4y ago

Terima kasih

semoga dipermudahkan urusan, baby n mummy semua sihat. aminn❤️❤️

semoga dipermudahkan segala urusan bersalin sis

Semoga di permudahkan baby dan mama sehat ya......

Amiin..semoga dipermudahkan urusan sis 🥰

Semoga dipermudahkan segala urusan 🥰

Semoga dipermudahkan segala urusan

InsyaAllah..smuanya akn dprmdhkn

Semoga d permudahkan urusan sis