boleh ke ibu mengandung cabut gigi?

saye dah tak dpt tahan sakit gigi ni . boleh ke cabut gigi ? takde effect pape ke kat baby ? #33weeks

5 Balas

Sy cabut gg 4hr nk raya. Masa tu 29mggu, ikutkan doc tak galakkan. Tapi kalau kita tak boleh tdo sb terlampau sakiy, dia akan cabut jgak. Cuma dia akan pesan jgn stress masa rawatan dijalankan, tiap 2minit tnya kita okay ke tak..

4y ago

ok tq 🤗

Kena refer doctor sis.. sbb yg digalakkn hanyalah trimester ke2.. tu pn smp 6bln je.. lbh dari tu kena refer doc..

Tanya pendapat doctor dulu macam mana.

Kena refer doktor dulu sis sbb preggy

4y ago

Wc

Refer doktor dulu