3 kali scan gender

Saye dah 3 kali scan gender memang confirm burger sign. Last scan haritu dengan pakar dieorang pun cakap confirm burger sign. Possible ke keluar pun burger sign jugak ? Pernah jadi tak selalu scan burger sign tetibe keluar pistol ?

22 Balas

InsyaAllah betul kalau 3x scan dpt result yg sama. Namun tetap ada possibility lahir2 dpt lain jantina. Sbb apa, scan adalah kita lihat gender dari luar rahim. Still ada chance utk tersalah tafsir. Let's take Allah into an account anything possible if kun fayakun scan burger lahir2 pistol pun boleh saja terjadi ia tidak pelik. Don't think too much dear just anggap saja mmg burger dan beli sajalah baju2 gegirl kalau nk sgt gegirl dgn harapan aura thinking awk nk gegirl tu menjadi kenyataan. Simple 😘

kalau dokter dh ckp burger sign makna nya betul la tu sis, gender tak penting yang penting baby sihat cukup sifat , beli barang newborn pun beli unisex punya kalau sis masih tak percaya pada dokter lah.. beli baju yg jenis unisex je prmpuan atau lelaki tu tk penting yg pnting baby u sihat dan cukup sifat jangan fikirkan sangat soal gender

4x scan perempuan tu dah confirm la perempuan. perempuan lagi susah detect dari lelaki. tak payah dok fikir jauh sgt. tak perempuan, lelaki. itu aje lah jantina nya pun. better beli baju unisex color/color selamat kalau tak pasti jugak. dah bersalin nanti dah mmg confirmed, baru topap beli utk specific jantina.

pengalaman sy dua ank laki mmg tiap kali scan akn ckp girl..selalu scan sb gdm..smpai yg pertama tu nk bersalin dah mlm tu ptg drg scan still kata bby girl..tp yg kuarnya boy..yg bakal lahir nie yg ketiga scan kata boy sb jelas nmpk antara dua peha..arap ada keajaiban jgk..arap je la😅..tp x ape yg penting ank sihat..🥰

Pengalaman sy.. sekali doc scan nmpk dpn burger sign so mmg girl lah 😂.. Melainkn doc ckp 50-50 jew Cm anak ke 2 sy doc xnmpk dpn so doc just ckp 50-50 girl or boy.. First girl terang2 nmpk burger sign hehe.. Ni ke 3 sy xscan jantina kot.. Nk bg suprise 😂 Janji sihat cukup sifat alhamdulilah 😊

Anak first 24w time scan detail nampak pistol,anak no 2 pun nampak pistol jugak..anak no 3,masa tu FMS klinik nak test ultrasound baru..g offer nak scan..masa tu 18 minggu...jerit dia nampak pistol..ni anak no 4.xkisah lah pistol ke burger ke..janji sihat..last dah sbb dah masuk 40-an😅

sy skali je scan gender mse 18w.. senang nmpk beger sign.. pastu tawakal la percaya je kt doc.. bli baju unisex jgk, ada gak bli baju bby girl, bli buat ghaso2 dlu 😆 alhamdulillah 20/5 selamat jgk bby girl lahir sempurna semua nya.. 🥰

alhamdulillah. sy setiap kali checkup doctor akan scan perut. setiap kali tu mmg tanya. doctor ckp girl. masa buat detail scan pon mmg confirm girl. last check dkt klinik masa 39w1d pon doctor ckp girl. baby keluar mmg girl.

pernah terjadi, kekdg scan pun tak boleh percaya. untuk memula awak beli baju nb yang unisex sikit pun tkpe untuk baju kat hospital nnti baby da keluar boleh beli online baju ikut gender

9mo ago

@xzlyn Betul sis. sepupu sy sendiri scan 3 kali semua kata bby girl. dia bukan main happy lagi sebab dah 3 boy dekat atas. so excited lain mcm la. siap beli baju semua kaler pink. last2 keluar sma juga bby boy. esok kluar spital kalut call adik dia minta belikan baju boboy☺️ Baju abg2 dia dah abgi dekat org lain sebab msa tu mmg yakin bby girl dan dah xda planning nak tmbh bby lgi. Sy sndri dah 17wk skrg. dri awl mmg xde niat nak tau gender bby. Bby girl ke boy ke tak kisah. jnji dia sihat dan sempurna pun dah ckup. insyaallah.Nak minta bby suprisekn mama😊

saya 7kali scan dengan dokter berlainan 7org dokter kata girl.. sebab sy ada masalh darah tinggi selalu warded..tiap kali tu jugak lah scan.. skali keluar boy....

10mo ago

🥲 Allah. camtu pun boleh