Susu baby

Assalamualaikum bunda Nak tanye anak saye umur 1th1bulan baru je cerai susu badan sblm ni susu campur dg susu anmum. Sekarang saye bg full susu anmum Selpas 2 minggu anak saye cirit birit stiap kali minum susu berak mcm tu je dripd 10hb sampai skrng Knpe ye ? Susu tak sesuai ke mcmane ?#ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

klau dh cirit tu bermakne ssu tu x ssuai ngn ank..cr ssu y less laktosa pd ank smntare ni..