KANDUNGAN 4 MINGGU

hi . saye baru preggy utk ank 1st. waktu tidur elok mengiring ke kiri ke atau kanan ye ? sbb kndungan 1st kn jadi bmbng nk lasak2 . harap boleh jawab mne yg ade pengalaman ye mummy smua 😇

5 Balas

Kalau ikut dic dgn nurse bgtau ikut keselesaan kita, sebaiknya mengiring kiri.

2y ago

terima kasih info . tapi btul jgk sye selesa tdur mengiring ke kiri , cume kadang2 kan terpusing ke kanan , jadi terfikir tkut tak boleh ❤️