30 week

saya x period selepas bersalin ank pertama smpai usia anak pertama sethn lebih... tahu² saya mengandong lg skrg dah 30mggu tp bile nk bergerak or jalan dah sakit jangka bersalin lambat lg 23/3/18 ada kemungkinan besar baby boleh kluar awal ke..?? ada yg pernah alami situasi seperti sy..

2 Balas

Ada kemungkinan. Tp blh juga kluar on time. Sy dulu 30 weeks jalan pun rs sakit, kluar sedikit mucus plug tiap kli buang air... Tp bersalin on due date. 😉