Spotting and bleeding makan duphaston

Saya W7 dan diagnosed with threatened miscarriage. Dr bagi duphaston, pill progesterone utk kuatkan rahim. Tapi setiap hari masih ada spotting. Hari ni panty liner ada darah segaris dan bau hanyir mcm haid. Sy sedih bercampur risau, ibarat sedang menuju keguguran. Ada ke keadaan mcm saya? Sy kerja fulltime, jadi tak boleh nak bedrest. Mohon pendapat puan semua :(

7 Balas

Condition kita sama, sy pun bleeding masa 7Weeks,masa tu doc pakar O&G scan Alhamdulillah baby ok, ada nampak kantung,baby&heartbeat. Sy juga dpt ubat sama dan tgh mkn ubat yg doc bg, 25jan ni akan repeat scan dgn doc pakar O&G, hrp2 baby kita kuat dan semuanya baik2 sahaja insyaAllah🤲🏻🥰