saya mengandung 7w, sakit kepala sampai nak baring je. Mcm mana nak atasinye boleh ke pakai minyak

Saya ttc 3tahun ni anak pertama

5 Balas

Boleh je pakai myk angin buat hidu2 sikit, sapu sikit..alahan awal2 cmni mmg xleh nk kata apa..nnti msuk trim2, kurang la tu..

sy pn mcm ni..biasa sy sapu minyak vick..tp sikit jela..bg ada bau2..sy ttc hampir 12 tahun..semoga kali ni ada rezeki..

4w ago

Insaallah

boleh baca description/ google product tu sesuai ke tidak untuk pregnant mom.

Blh makan panadol awk. Tp panadol biasa je. Kalau btul2 xtahan.

4w ago

Terima kasih

bole je, janji bkn kt area perut.