Sekadar luahan..bgi sya semangat

Saya tngh prengnat 6 bulan.and ada ank 2thun Sya dh brkhwin slma 3thun..msa saya mengandung ank slung..suami kantoi curang tpi dia dh jnji x akan buat bnda yg sma..bru2 ni sya tertengok hp dia bnyk sngt msg dri perempuan smua dri bigo..siap ajk check in hotel...msa mengandung kn ank slung sya mmg tau suami kaki perempuan..bkn saya x nk mnta cerai..msa tu ank slung sya ada sakit mmng ulang alik kna prgi hospital...jdi sya brthn dmi ank Ingtkn bila sya prengnat yng kdua ni...suami dh brubah..tpi ttap sama jga perangai nya...saya tk tau nk buat apa..sya ank yatim..ada kluarga pn smuanya toxic..blh tk mummy2 bgi sya nsihat and semangat...sya tk nk stress.. tpi air mata ni kdang2 jatuh jga bila terkenang nsib rmh tngga sya.. Doakn jga kandungan saya kuat smpai dia dilahirkan..#jngnkecamya #doakanyangbaik2yea

17 Balas

susah juga kes awak, bab curang satu hal, siap check in tuh, luluh hati isteri bila tau suami buat mcm tuh. da time tuh mgandung anak dia. 😌 . kuatnya awak sis, bertahan . kalau dia tak puas enjoy, kenapa dia kahwin dulu , kenapa tak fikir anak bini, emm . saya pun emosi baca luahan awak, saya harap awak kuat , kalau tak okay ,luah dkt org terdekat or pergi jumpa pakar kaunseling ke pejabat agama ke bab ni. awak jgn pendam tau .