Bercuti

Saya tkde alahan time awal pregnant, spjg pregnant saya tk bole duduk rumah kalau tk makin sakit badan . Kerja nak merayap je . Alhamdulillah skrg Dh 5 bulan . Cuma terasa sgt nk jalan jauh2 pg luar negeri bila dah bole rentas negeri ni. Teringin sgt bau katil Hotel Ada yang mcm saya ke ?

1 Balas

Boleh je sis. Cuma jgn lasak sgt je. Sy 6 bulan dh stop naik flight. 7 bulan still juga gi jenjalan dgn husband. Cuma skrang dah 8 bulan ni sy bykkan rehat kt rumah je