Pengalaman bersalin

Hospital Selayang, Ampang dan HKL. Siapa yg pernah ada bad experience antara thn 2016-2019.. pls share?

2 Balas

sy slayang oct 2017.. overal semua ok..mula² g cek jln baru 1cm..doc suruh balik sebab wad klas 3 penuh.. pakai GL duk klas 2...alhamdulillah selesa..layanan pun ok..nurse n doc baik²

5y ago

Klu guna GL blh dok klas1 x? Suami blh tmn x?

Never had bad experience in hospital Ampang. Both if my girls delivered in Ampang in 2016 and 2018. Different year but the experience are the same.

5y ago

Mungkin bius. Saya tak berapa sedar masa tu. Tapi bila jahit tu tetap rasa sakit sikit2 hehe